Çerez Politikası

Turkon Konteyner Taşımacılık ve Denizcilik A.Ş (TURKON) olarak, web sitemizin kullanımını kolaylaştırmak ve sitemizin kullanımını kişiselleştirmek amacıyla çerezler, piksel etiketleri ("pikseller") ve yerel saklama teknolojileri kullanmaktayız. Bu sayfanın, anılan teknolojilerin niçin kullanıldıklarını ve bunları kontrol etmeyi veya -tercihiniz bu yöndeyse- iptal etmeyi anlamanıza yardımcı olmasını istiyoruz. Bu çerçevede 6698 sayılı Kişisel verilerin korunması kanununu çerçevesinde sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Çerez Nedir?

Müşterilerine web siteleri üzerinden ürün veya hizmet sunan neredeyse bütün firmalar, bu web sitelerinde çerezler kullanmaktadırlar. Sizlere daha iyi, hızlı ve güvenli bir hizmet  deneyimi yaşatmak ve hizmetlerimizi sizlerin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmek için, biz de çerezler kullanıyoruz. Çerez, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde cihazınıza (örneğin; bilgisayar veya cep telefonu) depolanan küçük bir metin dosyasıdır. Çerezler, bir web sitesini ilk ziyaretiniz sırasında tarayıcınız aracılığıyla cihazınıza depolanabilirler. Aynı siteyi aynı cihazla tekrar ziyaret ettiğinizde tarayıcınız cihazınızda site adına kayıtlı bir çerez olup olmadığını kontrol eder. Eğer kayıt var ise, kaydın içindeki veriyi ziyaret etmekte olduğunuz web sitesine iletir. Bu sayede web sitesi, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğinizi anlar ve size iletilecek içeriği de ona göre tayin eder. Bu çerçevede doğrudan sizinle ilişkilendirilebilecek türden veriler kişisel veri kabul edilecektir.

Çerezler Neden Kullanılır

Bazı çerezler, daha önceki ziyaretlerinizde kullandığınız tercihlerin web sitesi tarafından hatırlanmasını sağlayarak, sonraki ziyaretlerinizin çok daha kullanıcı dostu ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmasını sağlar. Web sitesinin çalışması için zorunlu olan ve aşağıda açıklanan çerez türleri, doğrudan sizlerin kimliğini tanımlamaz. 

Çerezleri Kontrol Etme ve Silme

Çerezlerin kullanımına ilişkin tercihlerinizi değiştirmek ya da çerezleri engellemek veya silmek için tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz yeterlidir. Birçok tarayıcı çerezleri kontrol edebilmeniz için size çerezleri kabul etme veya reddetme, yalnızca belirli türdeki çerezleri kabul etme ya da bir web sitesi cihazınıza çerez depolamayı talep ettiğinde tarayıcı tarafından uyarılma seçeneği sunar. Aynı zamanda daha önce tarayıcınıza kaydedilmiş çerezlerin silinmesi de mümkündür. Çerezleri kontrol edilmesine veya silinmesine ilişkin işlemler kullandığınız tarayıcıya göre değişebilmektedir. 

Turkon web sitesinde siz değerli kullanıcıların çerezlerle ilgili tercihlerini kolayca kullanabilmesi için bir çerez yönetim aracı geliştirmiştir. Sitede karşınıza çıkacak bu araç üzerinde açıklandığı üzere çerezlerle ilgili tercih ve izinlerinizi kolayca yönetebilirsiniz.

Kategori 1- Kesinlikle Gerekli Çerezler

Bu çerezler web sitesini dolaşımınız, web sitesinin güvenli alanlarına erişimin sağlanması ve izinlerin ortaya konulması için önemlidir. Bu çerezler kullanılmadığında web sitesinin kullanımı mümkün olmayacaktır. Bu çerezler için hukuki gerekçemiz zorunlu meşru menfaatimizdir.

Çerez

Çerez'in Tanımı

TrkSNUserInfo

Sayfa içi kod ve uygulamaların yönetimi için konulmuş bir çerezdir.

turkon.comMemberInfo

Üye giriş işlemleri için kullanılmaktadır.

Kategori 1- “İstatistik' Çerezleri

Bu çerezler, ziyaretçilerimizin web sitesini nasıl kullandıkları hakkında bilgi toplamaktadır. Örneğin, hangi ziyaretçilerin en sık gidecekleri sayfaları ve web sayfalarından hata mesajları alıp almadıklarını bilmemizi sağlar. Bu çerezler, bir ziyaretçiyi tanımlayan bilgileri değil anonim olarak bilgi toplama işlemi yapmaktadır. Bu çerezler vasıtasıyla sadece sayısal bilgi toplanır ve kullanıcı kimliği tanımlanmaz.

 

Çerez

Çerez'in Tanımı

_ga

Google Universal Analytics ile ilişkisi olan bir çerezdir. Bu çerez, istemci tanımlayıcısı olarak rastgele oluşturulmuş bir numara atayarak benzersiz kullanıcıları ayırmak için kullanılır. Sitelerin analiz raporları için ziyaretçi, oturum ve kampanya verilerini hesaplamak için kullanılır. 

_gat

Google Universal Analytics ile ilişkilidir - yüksek trafik alanlarındaki verilerin toplanmasını sınırlar

_gid

24 saatlik bir kullanıcı analitiği depolaması yapmaktadır

Kategori 2: Hedefleme / Reklam Çerezleri

Bu çerezler, reklamları sizinle ilgi alanlarınıza uygun olarak reklam kampanyasının etkinliğini ve reklam sayısını ölçmek için kullanılmaktadır. Genellikle web sitesi operatörünün izniyle reklam ağları tarafından yerleştirilirler. Ziyaret ettiğiniz web sitelerini hatırlayarak bu bilgileri 3. Kişi niteliğindeki reklam verenler gibi diğer kuruluşlarla paylaşılmaktadır. Çok sıklıkla çerezler hedefleme amacıyla diğer reklamların sitelerine link vermektedir. İş bu çerezler Turkon’un birinci parti işletici olduğu çerezler olmayıp, kullanıcıların daha önce verdiği izinler üzerinden hedefleme yapılmaktadır. Bu çerezler için ise hukuki gerekçemiz açık rızanızdır. Açık rıza vermeniz durumunda bu çerezler işlenebilecektir.
 

Fr, Fbp,tr

Facebook tarafından sağlanan çerezler olup, reklam amaçlı kullanılan çerezlerdir 

Ads

Google Adwords çerezi olup ziyaretçi datası vermektedir. 


 

Saklama Süresi

Çerezler, farklı süreler boyunca saklanmaktadır:

Oturum Çerezleri: Oturum Çerezleri sadece web sitemize yaptığınız ziyaret süresince saklanır, dolayısıyla web sitemizden birine veya bir tarayıcı oturumuna yaptığınız mevcut ziyaretiniz süresince Çerez kullanılır.

Kalıcı Çerezler: Kalıcı Çerezler, bilgisayarınızın veya mobil cihazınızın sabit diskinde, web sitemize yaptığımız ziyaretlerin veya bir tarayıcı oturumunun ötesinde saklanır. Web sitemizi bir sonraki ziyaretinizde sizi tanımamıza ve web sitemizi kullanmanızın kolaylaştırılması mümkün kılınır.

Turkon, tüm verilerinizi gizlilik ve güvenlik tedbirlerini azami seviyede alarak korumaktadır.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. Maddesi uyarınca her zaman, şirketimize başvurmak suretiyle ilgili maddede düzenlenen kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, işlenmiş ise buna ilişkin bilgi talep etme gibi haklarınızı kullanabilirsiniz .TURKON’a yazılı olarak posta adresinden veya kvkk@turkon.com  e-mail adresinden veya turkonholding@hs02.kep.tr adresinden başvurabilirsiniz. Başvuru formu ve detaylı Kişisel Veri İşleme Politikası’na www.turkonline.com  adresinden ulaşabilirsiniz.

Turkon Konteyner Taşımacılık ve Denizcilik Anonim Şirketi (Veri Sorumlusu)
Adres: Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No: 33 Altunizade/İstanbul
Telefon: +90 216 544 18 00
 


 

Turkon Line  25.Yılını Kutluyor

Turkon Line 25.Yılını Kutluyor

Dünya deniz ticaretinde çok önemli bir yeri olan Amerika’ya konteyner taşımacılığı yapmak üzere kurulmuş olan Turkon Line, Amerika’ya ilk direkt servis veren Türk firması olmuştur. Bugün, 4 kıtada 23 ülkede, 11 Turkon Ofisi, 19 acente ve 37 acente ofisi ile büyük bir organizasyona sahiptir.

Demuraj

Demuraj

Taşıyan tarafından tedarik edilen konteynerlerin, tarifede belirlenen serbest süre (free time) içerisinde, gönderilen tarafından yükü boşaltılarak Taşıyan’a iade edilmemesi halinde, konşimento hükümleri uyarınca, taşıyanın, gönderilen veya taşıtandan talep etme hakkına sahip olduğu ve gecikilen her gün için işleyen gecikme bedeline “konteyner demurajı” denilmektedir.

Kağıt Hamuru & Orman Ürünleri

Kağıt Hamuru & Orman Ürünleri

Kağıt hamuru ve orman ürünleri, tüm dünyada yaygın olarak ihtiyaç duyulan, günümüzün vazgeçilmez sektörlerindendir. 

PAYLAŞ
FİYAT TALEP EDİN
FİYAT TALEP EDİN
Fiyat teklifi almak için formu doldurabilirsiniz.
YAKINDA
REZERVASYON YAPIN
REZERVASYON YAPIN
Rezervasyonlarınızı kolayca yönetebilirsiniz.
YAKINDA
YÜKÜNÜZÜ TAKİP EDİN
YÜKÜNÜZÜ TAKİP EDİN
Yükünüzün her aşamasını buradan takip edebilirsiniz.
GEMİ PROGRAMI ARAYIN
GEMİ PROGRAMI ARAYIN
Güncel gemi programlarına ulaşabilirsiniz.
YAKINDA
BİZE ULAŞIN
BİZE ULAŞIN
Bölge, Ülke Müdürlükleri ve Acentelerimizin iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.